Pomerite se v znanju o EU

Lepo vabljeni, da rešite kvizo Evropski uniji, ki ga je pripravila Nevena Milivojević, dijakinja 3. a oddelka.Kviz je nastal v okviru programa Šola ambasadorka Evropskega parlamenta. Lepo vabljeni, da rešite kviz in se pomerite v znanju o EU na povezavi: KVIZ O EU VIRI: Delovni zvezek za učenje EUROPE @SCHOOL

Preberi več >>

Obeleženje pomembnih dni

Dolgoletna tradicija naše šole je, da pomembne dni obeležimo na različne načine v avli šole. Ker nam karantena to onemogoča, objavljamo zapise o državnih praznikih in dela prostih dneh na spletni strani šole in vabimo k branju ter reševanju kviza na koncu strani.

Preberi več >>

Šola ambasadorka EP v šol. l. 2019/2020

Program Šola ambasadorka Evropskega parlamenta (EPAS) se je v šolskem letu 2019/2020 v Sloveniji izvajala že četrto leto zapored, naša šola je vključena že drugo leto. Lani smo prejeli laskavi enoletni naziv Šola ambasadorka Evropskega parlamenta in prejeli plaketo; upamo, da nam bo to uspelo tudi letos, kljub temu, da nam trenutne razmere niso naklonjene.

Preberi več >>

Zlato in srebrno Cankarjevo priznanje

V teh nenavadnih časih smo dobrih novic še bolj veseli kot običajno. Matija De Faveri in Žan Uršič, oba dijaka 2. letnika programa gozdar, sta si na državnem tekmovanju iz slovenščine za Cankarjevo priznanje “pripisala” zlato in srebrno Cankarjevo priznanje.

Preberi več >>