Roditeljski sestanek in govorilna ura

Vabimo vas na roditeljski sestanek, ki bo za dijake 2., 3.in 4. letnikov (ter 1. e oddelka) v četrtek, 24. 11. 2022, ob 17. uri. Z razrednikom(-čarko) se boste pogovorili o aktualnem dogajanju v razredu. Za individualne razgovore vam bodo na skupni popoldanski govorilni uri med 17.30 in 19.00 poleg razrednika na voljo tudi učitelji,…

Preberi več >>

Strokovna ekskurzija v Bruselj, Luksemburg in Strasbourg

V soboto, 12. 11. 20121, smo se dijaki SGLŠ Postojna odpravili na 4-dnevno ekskurzijo v Bruselj, Luksemburg in Strasbourg. Ogledali smo si nekatere institucije Evropske unije, znamenitosti treh mest (in držav), se zapeljali do Severnega morja … Čeprav je bila pot naporna, je bila ekskurzija dinamična in bogata in za vse nepozabna.

Preberi več >>

Ogled lesenih objektov in manjvrednega lesa

V novembru je bila za dijake 2. letnika gozdarski tehnik organizirana strokovna ekskurzija z ogledi malih lesenih objektih iz manjvrednega lesa, ki so nastali v okviru projekta »Pilotiramo spravilo lesa z izboljšano mobilno gozdarsko žičnico in inoviramo nov način izdelave lesenih objektov iz manj vrednega lesa«.

Preberi več >>

Dan odprtih vrat 2022

V četrtek, 17. 11. 2022, smo v SGLŠ Postojna na široko odprli svoja vrata in predstavili izobraževalne programe gozdarstva, lesarstva in zdravstva. Predstavili smo tudi bivanje v dijaškem domu. Druženje ob palačinkah, ognju, kostanju in domski glasbeni skupini je bilo zelo prijetno.

Preberi več >>

Dan odprtih vrat

SGLŠ Postojna vabi vse, ki jih zanima področje gozdarstva, lesarstva in zdravstva, da se nam pridružite na dnevu odprtih vrat, ki bo 17. 11. 2022, med 16. in 18. uro. Na široko bomo odprli tudi vrata našega dijaškega doma.

Preberi več >>