Lesarijada 2023

20. aprila 2023 se je v Slovenj Gradcu odvilo 26. tradicionalno srečanje 11 lesarskih šol – LESARIJADA. Poleg zabavnega in prijetnega druženja so se šole tudi pomerile med sabo. Rok Debevec iz 2. d je dosegel 3. mesto v izdelavi intarzije. Skupno je našim dijakom uspelo osvojiti 6. mesto.

Preberi več >>

Izmenjava znanj in izkušenj z belgijskimi dijaki

13. aprila 2023 so dijaki ambasadorji EU parlamenta prišli na idejo, da bi k pouku povabili belgijske dijake gozdarstva Louisa, Luco, Arthurja in Louisa, ki v naši šoli opravljajo praktični pouk v okviru Erasmus+. Dijakinje ambasadorke Anja, Diana, Tereza in Žana so tujim dijakom predstavile EPAS program, ki je že obvezni del naše šole.

Preberi več >>

POTUJOČA RAZSTAVA O GENERALU RUDOLFU MAISTRU

Srednja gozdarska, lesarska in zdravstvena šola Postojna in Notranjsko domoljubno društvo general Maister Unec vabita na ogled gostujoče razstave Generala Rudolfa Maistra, ki bo v Galeriji dijaškega doma SGLZŠ Postojna. Slavnostno odprtje razstave bo 4. maja 2023, ob 10. uri. Razstava bo odprta med 3. in 12. majem 2023, vsak dan med 9. in 18….

Preberi več >>

Maturantski ples

V soboto, 1. aprila 2023, so letošnji maturanti odplesali svoj ples. Svečana prireditev je zagotovo edinstvena prelomnica ob zaključku šolanja vsake dijakinje in dijaka, ki že napoveduje zaključek srednješolskih dni, hkrati pa mlade maturante simbolično popelje v svet odraslih. Pred njimi je zdaj še zadnja stopnica v srednješolskem šolanju: poklicna matura, ki se približuje s…

Preberi več >>

Roditeljski sestanek in govorilna ura

Vabimo vas na roditeljski sestanek, ki bo v četrtek, 13. 4. 2023, ob 17. uri. Z razrednikom(-čarko) se boste pogovorili o aktualnem dogajanju v razredu. Za individualne razgovore vam bodo na skupni popoldanski govorilni uri med 17.30 in 19.00 poleg razrednika na voljo tudi učitelji, vzgojitelji in svetovalna delavka.

Preberi več >>