Ustvarjalni mizarji

Naši mizarji 2. letnika so aktivni in ustvarjalni tudi med šolanjem na daljavo. V svojem prostem času ustvarjajo mojstrovine, ki navdušujejo. Na fotografijah so Urbanova klubska mizica, Domnova točilna miza, Andrejeva klop in Lovrova deska. Ponosni smo na naše ustvarjalne dijake.

Preberi več >>

Individualizacija učenja

SGLŠ Postojna je sodelovala v projektu Prenova poklicnega izobraževanja v letih 2016-2021 pri aktivnostih Modela individualizacije+ (MIND+). Namen projekta je razviti in preizkusiti model izvajanja programov SPI v šolski obliki, ki vključuje učinkovite pristope in dejavnosti v podporo izvajanju prožnejših oblik poklicnega izobraževanja, ki omogočajo praktično usposobitev in individualni razvoj.

Preberi več >>

Zdrav zajtrk in zdrav življenjski slog

V oktobru in novembru smo v SGLŠ organizirali spletna predavanja na temo “Zdrav zajtrk in zdrav življenjski slog”. Predavanj so deležni vsi oddelki SGLŠ posebej. “Dijaki po dveh šolskih urah bolje razumejo pomen zajtrka in zdravega življenjskega sloga nasploh” razloži učiteljica zdravstva Lara Hrvatin, ki predavanja in pogovor organizira in vodi.

Preberi več >>

Brezplačni topli obrok za dijake v času IND

V skladu z okrožnico MIZŠ z dne 5. 11. 2020 bo za dijake v času izobraževanja na daljavo (IND) zagotovljen brezplačen topel obrok, do katerega so upravičeni dijaki, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi pristojnega CSD-ja o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev, ne presega 382,82 €, tj. 3. dohodkovni razred otroškega dodatka…

Preberi več >>

Zadovoljni udeleženci brezplačnega tečaja iz arboristike

Navkljub mnogim omejitvam še vedno izvajamo brezplačno nadaljnje poklicno izobraževanje in usposabljanje za zaposlene, samozaposlene in kmete v okviru projekta MUNERA 3 iz arboristike in tehnike dela z motorno žago in traktorjem pri sečnji in spravilu lesa. Kaj so po tečaju arboristike povedali zadovoljni udeleženci? Preberite spodaj.

Preberi več >>

Svetovalna služba na daljavo

Svetovalna služba je v času izvajanja izobraževanja na daljavo za vse dosegljiva na začasni telefonski številki 051 630 771, na elektronskem naslovu: petra.prelc@guest.arnes.si in preko komunikacije v eAsistentu.

Preberi več >>